Arhiva Dokumenta / 2015 / Septembar

 



Opština Krupanj donela je odluku o izmeni konkursne dokumentacije i produženju roka za postupak javne nabavke za most na reci Likodri u zaseoku Radišići. Odluka je objavljena na Portalu javnih nabavki 25. septembra 2015. godine.

https://portal.ujn.gov.rs/Dokumenti/JavnaNabavka.aspx?idd=842362
 

https://www.krupanj.org.rs/index.php?id=70


Opština Gornji Milanovac donela je odluku o obustavi postupka javne nabavke za ikzgradnju mosta na reci Dičini u Brđanima. Odluka je objavljena na portalu Uprave za javne nabavke 17. septembra 2015. godine.

 

https://portal.ujn.gov.rs


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija za javnu nabavku - radovi na izgradnji mosta na reci Likodri za zaseok Radišići opština Krupanj, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i na internet stranici naručioca 16. septembra 2015. godine:

https://portal.ujn.gov.rs

https://www.krupanj.org.rs


Kancelarija Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) raspisala je tendere za izvođenje građevinskih radova u opštinama Osečina, Valjevo i Kraljevo

Tendersku dokumentaciju i ostale detaljne informacije možete dobiti na internet stranici UNDP na sledećem linku

https://www.undp.org.rs/


 

Vlada Srbije je na sednici 28. avgusta 2015. godine usvojila Uredbu o utvrđivanju državnog programa pomoći
registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu i porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu za obnovu stočnog fonda na poplavljenom području. Uredba o utvrđivanju Državnog programa je stupila na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku br. 75/15. 


 

Vlada Srbije je na sednici 28. avgusta 2015. godine usvojila Uredbu o izmenama i dopuni uredbe o utvrđivanju državnog programa obnove oštećenih vodnih objekata za uređenje vodotoka, vodnih objekata za zaštitu od poplava, erozije i bujica i vodnih objekata za odvodnjavanje. Uredba o utvrđivanju Državnog programa je stupila na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku br. 75/15