Arhiva Dokumenta / 2015 / Avgust

 

Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija za javnu nabavku radovi na izgradnji mosta na Dičini - Brđani, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i na internet stranici naručioca 28. avgusta 2015. godine:

https://portal.ujn.gov.rs

 

https://www.gornjimilanovac.rs/


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija za javnu nabavku JN 198-2015 - nabavka opreme za sprovođenje odbrane od poplava: mobilne pumpe za sprovođenje odbrane od poplava, 7 komada, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i na internet stranici naručioca 27. avgusta 2015. godine:

 

https://portal.ujn.gov.rs

 

https://www.srbijavode.rs


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija za javnu nabavku JN 197-2015 nabavka materijala za sprovođenje odbrane od poplava - polipropilenski džakovi za pesak - 100.000 komada, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i na internet stranici naručioca 27. avgusta 2015. godine:

 

https://portal.ujn.gov.rs

 

https://www.srbijavode.rs


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija opštine Šid - za javnu nabavku radova - uređenje atarskih puteva na teritoriji katastarske opštine Jamena - ponovljen postupak, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i naručioca 14. avgusta 2015. godine. 


 

Vlada Srbije je na sednici 14. avgusta 2015. godine usvojila Uredbu o utvrđivanju državnog programa obnove privredne delatnosti na poplavljenom području. Uredba o utvrđivanju Državnog programa je stupila na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku br. 71/15


 

Vlada Srbije je na sednici 14. avgusta 2015. godine usvojila Uredbu o izmenama i dopunama uredbe o utvrđivanju državnog programa obnove oštećenih objekata rudne proizvodnje i snabdevanja. Uredba o utvrđivanju Državnog programa je stupila na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku br. 71/15


Zakonom o državnoj upravi („Službeni glasnik RS“, br. 79/05 i 101/07) je utvrđeno da je rad organa državne uprave javan i da su organi državne uprave dužni da javnosti omoguće uvid u svoj rad, prema zakonu kojim se uređuje slobodan pristup informacijama od javnog značaja.

 

Lice ovlašćeno za postupanje po zahtevima za pristup informacijama od javnog značaja je Snežana Popović snezana.popovic@obnova.gov.rs

 


 

Vlada Srbije je na sednici 6. avgusta 2015. godine usvojila Uredbu o izmenama i dopunama uredbe o utvrđivanju državnog programa obnove oštećenih vodnih objekata za uređenje vodotoka, vodnih objekata za zaštitu od poplava, erozije i bujica i vodnih objekata za odvodnjavanje. Uredba o utvrđivanju Državnog programa je stupila na snagu narednog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku br. 69/15


Kancelarija Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) raspisala je tendere za infrastrukturne projekte u u opštinama Osečina, Svilajnac, Varvarin, Valjevo, Kraljevo, Paraćin, Lazarevac i Kladovo.

Tendersku dokumentaciju i ostale detaljne informacije možete dobiti na internet stranici UNDP na sledećem linku

https://www.undp.org.rs/

 

 


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija za javnu nabavku br.2/P Gradskog centra za socijalni rad Beograd - Usluge građevinskog nadzora nad građevinskim i građevinsko zanatskim radovima na objektu Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu,Odeljenje Obrenovac po sistemu "ključ u ruke", u otvorenom postupku objavljeni su na Portalu javnih nabavki i na internet stranici naručioca 19. decembra 2014. godine:

 

https://www.gcsrbg.org/index.php/2014-03-05-14-08-26

 

https://portal.ujn.gov.rs/Pretraga.aspx?tab=1