Arhiva Dokumenta / 2015 / Jun

 

Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija JP ''Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva'' - za javnu nabavku radova - izvođenje radova na izradi navoza za mostove JP 21/15, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i naručioca 26. juna 205. godine.

 

https://portal.ujn.gov.rs

 

https://www.direkcija-valjevo.rs

 

 


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija opštine Šid - za javnu nabavku radova - popravka zgrade Mesne zajednice u Jameni, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i naručioca 11. juna 205. godine. 

https://portal.ujn.gov.rs

www.sid.rs


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija opštine Šid - za javnu nabavku radova - Sanacija rezervoara za vodu u okviru vodovoda u naselju Morović, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i naručioca 4. juna 205. godine. Predhodni postupak, objavljen 23. aprila 2015 godine je obustavljen.

https://portal.ujn.gov.rs

www.sid.rs


Poziv za podnošenje ponuda i Konkursna dokumentacija opštine Šid - za javnu nabavku radova - Sanacija rezervoara za vodu u okviru vodovoda u naselju Višnjićevo, objavljeni su na Portalu javnih nabavki i naručioca 4. juna 2015. godine. Predhodni postupak, objavljen 15. aprila 2015 godine je obustavljen.

https://portal.ujn.gov.rs

www.sid.rs