Vesti

14 Februar 2019, 15:14

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima učestvuje na Osmim Međunarodnim danima energetike i investicija


 

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima uzeće učešće na Osmim Međunarodnim danima energetike i investicija u Novom Sadu u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, RES fondacije i Novosadskog sajma. 

Dvodnevni događaj biće prilika da se profesionalcima u oblasti održive energetike, predstavnicima javnog sektora sa republičkog, pokrajinskog i lokalnog nivoa, preduzećima i drugim organizacijama predstave dosadašnji rezultati Programa unapređenja i obnove objekata javne namene u javnoj svojini u sektoru obrazovanja, zdravstva, socijalne zaštite i sporta Vlade Republike Srbije. Ovo će ujedno biti i prilika da se predstavi Program obnove i unapređenja sistema vodovodne i kanalizacione infrastrukture, koji je u pripremi.


Verujemo da će predstavljanje ovih aktivnosti Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u okviru programa biti od koristi kako donosiocima odluka tako i profesionalcima u ovim oblastima. Detaljnije informacije moći ćete da dobijete i na štandu Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima tokom trajanja Međunarodnih dana energetike i investicija.


Manifestacija posvećena podsticanju kontakata i saradnje aktera u oblasti energetskog sektora, održive energetike, zaštite životne sredine, sektora građevinarstva i lokalnog ekonomskog razvoja u Srbiji i regionu, održaće se 27 - 28. februara 2019. godine na Novosadskom sajmu.


Dokumenta