Obnova nakon elementarnih nepogoda

22 Maj 2017, 12:22

Isplaćena pomoć za obnovu stočnog fonda - poplave 2014


22. maj 2017. - U cilju upoznavanja javnosti sa tokom procesa obnove u delu koji se tiče Državnog programa pomoći registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu i porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu za obnovu stočnog fonda na poplavljenom području Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima objavljuje „Spisak korisnika isplaćene pomoći“ do 11. maja 2017. godine. 

Spisak sadrži listu fizičkih lica kojima je novčana državna pomoć već isplaćena na osnovu spiskova registovanih poljoprivrednih gazdinstava koja su pretrpela štetu u maju 2014. godine, koje su dostavljale jedinice lokalne samouprave u skladu sa državnim programom pomoći registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu i porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu za obnovu stočnog fonda na poplavljenom području. U posmatranom periodu ukupno je isplaćeno 134 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u iznosu o 29.690.000,00 dinara.


Spisak je sastavljen na osnovu podataka o isplatama. Spisak će biti ažuriran u skladu s dinamikom prijema informacije o isplatama.