Obnova nakon elementarnih nepogoda

02 Mart 2018, 11:02

Isplaćena pomoć za čišćenje poljoprivrednog zemljišta - mart 2016


2. mart 2018. - U cilju upoznavanja javnosti sa tokom procesa obnove u delu koji se tiče Državnog programa pomoći i obnove registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu za otklanjanje posledica poplava na poplavljenim područjima Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima objavljuje „Spisak korisnika isplaćene pomoći za poljoprivredna gazdinstva poplavljena u martu 2016. godine“.

Spisak sadrži listu fizičkih lica kojima je novčana državna pomoć već isplaćena na osnovu spiskova registovanih poljoprivrednih gazdinstava koja su pretrpela štetu u martu 2016. godine, koje su dostavljale jedinice lokalne samouprave u skladu sa državnim programom pomoći registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu za otklanjanje posledica poplava na poplavljenim područjima. U posmatranom periodu ukupno je isplaćeno 3668 registrovanih poljoprivrednih gazdinstva u iznosu od 52.579.772,00 dinara (površina od 4381,6 hektara).


Spisak je sastavljen na osnovu podataka o isplatama. Spisak će biti ažuriran u skladu s dinamikom prijema informacije o isplatama.