Obnova nakon elementarnih nepogoda

07 Jul 2017, 12:07

Isplaćena državna pomoć za poljoprivrednike – čišćenje zemljišta/2014


7. jul 2017 godine - U cilju upoznavanja javnosti sa tokom procesa obnove u delu koji se tiče Državnog programa obnove pomoći registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu i porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu na poplavljenim područjima za otklanjanje posledica poplava na i u poljoprivrednom zemljištu Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima objavljuje „Spisak korisnika isplaćene pomoći“ do 11. maja 2017. godine. 

Spisak sadrži listu fizičkih lica kojima je novčana državna pomoć već isplaćena na osnovu spiskova registovanih poljoprivrednih gazdinstava koja su pretrpela štetu u maju 2014. godine, koje su dostavljale jedinice lokalne samouprave u skladu sa državnim programom pomoći registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu i porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu na poplavljenim područjima za otklanjanje posledica poplava na i u poljoprivrednom zemljištu. U posmatranom periodu ukupno je isplaćeno 3088 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava  u iznosu od 97.595.378 dinara (površina od 4879,7 hektara).

 

Spisak je sastavljen na osnovu podataka o isplatama. Spisak će biti ažuriran u skladu s dinamikom prijema informacije o isplatama.